top of page

Oppstalling til trening i Stall 1


Oppstalling i forbindelse med trening på Varig Orkla Arena flyttes til Stall 1


Racingstallen stenges for oppstalling til trening. All oppstalling i forbindelse med trening skal fra nå av foregå i Stall 1. Det blir ikke lenger operert med åpningstid i stallen, det er lys i stall og på rettstrekket fra kl. 06.00-22.00 alle dager hele uken. Banebelysning i løpsbanen slås på etter behov tirsdag – torsdag frem til kl. 20.00. i vinterhalvåret. Stallen stenges for bruk fra dagen før ordinære løpsdager kl. 12.00, og fra 2 dager før V75 kl. 15.00.


Det vil være 2 avdelinger i Stall 1 som er åpen for «drop-in», disse avdelingene blir merket. Det er flis tilgjengelig i stallen, og alle må rengjøre bokser, stallgulv og vaskebokser etter bruk.


Anlegget blir på denne måten mer tilgjengelig for bruk for alle som måtte ha behov, da man ikke lenger behøver å forholde seg til åpningstider i stallen. I tillegg begrenses slitasje og kostnader til rengjøring i racingstallen. Ved arrangement som rutinekjøring og lokalkjøring etc. kan racingstallen benyttes som før etter avtale med arrangør.


Informasjon om trening/banejobb finner du her!


Foto: SDT Foto


Kommentare


Vår hovedsamarbeidspartner er Varig Orkla Forsikring

© 2024 Varig Orkla Arena

+47 73 91 70 00

Orkdalsveien 622, 7320 Fannrem, Norway

Kontaktinfo

bottom of page