top of page

GPS-tracking/posisjoneringssystem

Mandag 25. september starter vi med GPS-tracking/posisjoneringssystemet for Rikstoto. Vi vil kjøre 2 løpsdager som test, før det er planlagt grafikk ut på sending den 9. oktober.


Posisjoneringssystemet sikrer at spillerne får en bedre opplevelse av løpene, der de kan følge hestene i form av grafisk fremstilling på skjermen som viser fart og hestenes plassering i forhold til hverandre under løpet.


Rikstoto vil være tilstede den første dagen for å ha opplæring av banepersonell, samt sikre at alt fungerer som det skal.


Vi tok sist løpsdag i bruk nye nummerskilt. På hvert skilt-par er det en brakett på innsiden på ett av skiltene. NUMMERSKILTET MED BRAKETT SKAL FESTES PÅ HESTENS VENSTRE SIDE!


Banepersonell skal feste GPS-trackere i brakettene på skiltene til alle hestene når de skal inn i banen i alle løp (unntatt monté, der har vi ikke feste klart enda). Det er derfor nødvendig at alle hester går inn til banen via samme port når de skal møte til start i sitt løp. DETTE BLIR PORTEN NÆRMEST VEKTA/TRAVHJØRNET. På samme måte skal alle hester ut av banen i søndre sving etter løpet, slik at banepersonell kan ta av trackerne og gjøre de klare til neste løp.


Lykke til 😊


Foto: SDT Foto


Comments


Vår hovedsamarbeidspartner er Varig Orkla Forsikring

© 2024 Varig Orkla Arena

+47 73 91 70 00

Orkdalsveien 622, 7320 Fannrem, Norway

Kontaktinfo

bottom of page