top of page

Vil du lede Norges mest spektakulære arena?

Oppdatert: 6. des. 2023

Daglig leder-rollen for Arena Midt-Norge venter på deg!


Ønsker du å være med på å lede Norges mest moderne arena for hestesport, messer, utstillinger og konserter? Er du en resultatorientert leder med en lidenskap for å utvikle både sportslige og kommersielle aspekter av arrangementer? Da kan du være den rette personen til å ta ledelsen som Daglig Leder i Arena Midt-Norge AS.


Dine arbeidsoppgaver som daglig leder:

Som daglig leder vil du være ansvarlig for å lede og videreutvikle Varig Orkla Arena som ledende arena for norsk travsport og en viktig kommersiell plattform. Dine ansvarsområder inkluderer personalledelse, utvikling og implementering av strategier og planer i samarbeid med selskapets styre. Du har også overordnet ansvar for løpsavvikling og løpsdagsansatte, inngåelse og oppfølging av kommersielle avtaler med næringslivet, bygging av en kundeorientert bedriftskultur, samt overordnet ansvar for organisasjonens økonomi, inkludert budsjett og resultatansvar. Du vil være den sentrale figuren i å forme og lede utviklingen av Varig Orkla Arena, og bidra til å maksimere potensialet for både sportslige prestasjoner og kommersielle inntekter.


Bli en del av Varig Orkla Arena, og få muligheten til å delta i å skape historie og minnerike øyeblikk for både deltakere og publikum på en arena med en lys fremtid.

For mer informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med Roger Bremnes i Personalhuset på telefon 93061611, eller styreleder i Arena Midt-Norge Morten Dretvik Draveng på telefon 91316501.


Dette er en unik mulighet til å forme fremtiden til Varig Orkla Arena og være en sentral bidragsyter til suksessen til en av Norges mest spennende flerbruksarenaer. Bli med på laget og søk nå!


Se stillingsannonse og send din søknad her:
Comentarios


Vår hovedsamarbeidspartner er Varig Orkla Forsikring

© 2024 Varig Orkla Arena

+47 73 91 70 00

Orkdalsveien 622, 7320 Fannrem, Norway

Kontaktinfo

bottom of page