top of page

NY Partner avtale med vesentlig sekssifret beløp for Varig Orkla ArenaRiis Bilglass/Riis Glass og fasade har vært synlig på Leangen Travbane siden 1960 tallet.

Nå signerte de en 4 års avtale med opsjon for 4 nye år på Varig Orkla Arena.

“Frithjof Riis som er eier og leder av familiebedriften sier at det hele startet med at hans far var kompis med Løpsleder Sten Stensrud. Siden da har Riis vært med travsporten og Leangen Travbane i rundt 60 år. Spesiell glede for meg å være med på utvikling og satsningen av nytt anlegg i Orkland. Vi var jo leverandør av glass på den gang det råeste og flotteste tribune anlegget i glass på 60-tallet. Som den gangen var det første i sitt slag i Norge sier Frithjof Riis. Tiden er nå moden for nytekning rundt nytt anlegg i Orkland. Og vi i Riis Bilglass og Riis Glass og fasade støtter den nye satsningen rundt “nordens flotteste” travanlegg sier Riis.

Avslutningsvis sier Frithjof Riis at han personlig og Riis har kommet enda nærmere travsporten som sponsor til “travesset” Øystein Tjomsland og monterytter Nina Stene, og ikke minst som eier av norges mestvinnende traver Riis hesten Lesja Odin”

Løpsleder på Leangen Travbane Sten Stensrud (se vedlagte bilde)sier følgende da han fikk vite om signeringen:

“Det er utrolig hyggelig at Riis familien, ønsker et videre samarbeide med travet i Midt-Norge. Riis Gruppen har vært sponsorer for travet siden 1960 tallet. Undertegnede og Frithjof Riis har gjennom våre fedre vokst opp på Leangen, vi har også være hesteeiere sammen.

Riis Bilglass er i dag en stor sponsor til idretten, at de velger å samarbeide med travet og den nye travbanen i Orkland er bare helt fantastisk. Frithjof Riis, som selv er en vellykket hesteeier, som eier av Lesja Odin, ønsker med dette å være med å videreutvikle travet i Midt-Norge er beundringsverdig. Takk Frithjof, avslutter Sten Stensrud!“Utviklingssjef Per Jørgensen i Varig Orkla Arena signerte en 4 års avtale med leder Frithjof Riis i Riis Bilglass og Riis Glass og fasade (se bilde). På bilde så ser man Andr.L. Riis øverst på bygget på Leangen Travbane i 1964.


Jeg har kjent Frithjof Riis i over 30 år, og har gjennom denne tiden signert mange samarbeidsavtaler med ham og familiebedriften Riis. Det finnes INGEN andre bediftsledere som har betydd så mye for idretten som Frithjof Riis, gjennom alle de ulike avtalene han har hatt og har med idretten sier Jørgensen. Riis og Frithjof har puttet mange millioner kroner i støtte til idretten, og har selvfølgelig gjennom disse avtalene fått flott markedsføring, knyttet menge relasjoner og fått mange kunder. Når jeg nå igjen satt på andre siden av bordet med Frithjof Riis for å signere en ny avtale, så gleder det meg stort at Riis ville være med videre. Det viser at travet har gjort mye riktig, når en aktør fra 60- tallet signerer for 4 nye år sier Per Jørgensen”

Daglig leder i Varig Orkla Arena Robert Jakobsen sier følgende etter at en ny Partneravtale er signert:

«Det er med stor glede og ydmykhet vi ser frem mot et fortsatt samarbeid med vår aller eldste samarbeidspartner. På taket av tribunen på Leangen sto allerede på 60-tallet et stort reklameskilt med «Andr. L. Riis», noe som sier litt om historien travsporten i Midt-Norge og Riis har sammen. Dagens eier, Frithjof L. Riis, er selv hesteeier og en viktig ambassadør for travsporten.

Nær 60 års historie går nå inn en ny og meget spennende fase: Etableringen av Varig Orkla Arena, som blir ikke bare travets nye storstue, men et kraftsenter for store arrangementer i Midt-Norge.

At både nye og gamle samarbeidspartnere satser tungt på å bidra til anlegget gir oss en unik mulighet til å utvikle Varig Orkla Arena til den praktfulle og levende arenaen vi ønsker den skal bli.

Vi ønsker Riis Glass varmt velkommen på laget videre!», sier daglig leder Robert Jakobsen i Leangen Travbane AS / Varig Orkla Arena.

Comentarios


Vår hovedsamarbeidspartner er Varig Orkla Forsikring

© 2024 Varig Orkla Arena

+47 73 91 70 00

Orkdalsveien 622, 7320 Fannrem, Norway

Kontaktinfo

bottom of page